Filmklub podcast

Filmklub podcast

"A legtöbb ember emilyen" - gonzó Beton.Hofi lemezhallgatós buliján (feat. Jakab Juli)

2022. november 26. - vferi

290494659_604344674761048_5663351701443182421_n.jpg

Beton.Hofi exkluzív VIP lemezhallgatós partiján dumáltunk Jakab Julival. Ha tetszik az adás, kérlek támogasd a Filmklub podcastot a Patreonon, ahol beállíthatod, hogy havonta hány dollárt szeretnél erre szánni. Köszi előre is!

Ezt a műsort még hónapokkal ezelőtt vettük fel, pontosan augusztus 31-én. Aznap éjfélkor jött ki Beton.Hofi második lemeze, a Playbánia, és ennek örömére tartottak egy zártkörű lemezhallgatós bulit az Unicum Házban. Azt találtam ki, hogy az lesz az adás, hogy odamegyünk Jakab Julival, szerzünk valami piát, és a magyar film siralmas helyzetéről beszélgetünk, mert... már nem tudom, miért, de gondoltam, vicces lesz ilyen húszéves traparcok között kimondani, hogy Lajos Tamás, meg ilyenek, és végülis ezt meg is csináltuk, de valahogy nem volt vicces, kicsit sokat is ittunk addigra, szóval méltatlan volt, úgyhogy inkább kivágtam azt a részt, és maradt az eleje, amiben Zendayáról meg Szabados Ágiról meg Köves Gáborról beszélgetünk, meg a zenészfeleségekről és a túlzott pozitivitásról, valamint a zenei és a filmes közeg közötti különbségekről. Van benne legalább 15 percnyi értelmes beszélgetés, jó szórakozást hozzá!

Ha további tartalmas beszélgetéseket akarsz hallgatni, akkor ajánlom azt a podcastot, amiben Beton.Hofival dumálok másfél órát, illetve van az a másik, amiben Fodor Máriusz meséli el tök részletesen, hogy hogyan jött össze Julival, és akkor ott van még a legutóbbi beszélgetés Rév Marcival, amiben elhangzik az ebben az adásban emlegetett Zendaya-sztori.

Meghallgatom a podcastot

A poszt tetején lévő fotó hetekkel később készült a Klipszemlén, pedig a Beton.Hofi-buliban is csináltunk egy csomó képet, csak azok egy telefoncsere folytán mind elvesztek.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmklubpodcast.blog.hu/api/trackback/id/tr9917988160

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása