Filmklub podcast

Filmklub podcast

Filmklub podcast #135 - Zomborácz Virág hetedszer

2021. december 12. - vferi

wide1_11.jpg

Zomborácz Virág nem tanult meg spárgázni a karantén alatt, de rákattant a TikTokra, és online táncversenyt rendezett a barátaival. Közben dolgozott A tanár negyedik évadán (az eredmény már nézhető az RTL Most+-on), készült a Rotchild Klára-filmjére, az idén pedig gondolatainak nagy része Zámbó Jimmy körül forgott.

Hetedik alkalommal vendégeskedik a Filmklub podcastban (ezzel csúcstartó!) minden idők legnagyszerűbb magyar tévésorozatának (Egynyári kaland) fő alkotója, az Utóélet című film rendezője, az Aranyélet legjobb részeinek írója, Zomborácz Virág, aki most lett életében először alkalmazott. November óta kreatív fejlesztő producerként dolgozik az RTL Klubnál, és rögtön a csatorna legizgalmasabb projektjére állították rá: a Zámbó Jimmy életéről szóló tévésorozatra.

A Jimmy-sorozatról még nem árulhatott el semmit (azt majd a nyolcadik Zomborácz-podcastban vesézzük ki), beszélgettünk viszont a Rotschild Klára életéről szóló tévéfilmjéről, amire már kapott pénzt a Filmintézettől, plusz a Kicsi veréb című sok éven át fejlesztett mozifilmjéről, amire végül nem kapott pénzt a Filmintézettől, valamint a tragikus sorsú szépségkirálynő, Molnár Csilla Andrea életéről szóló filmről, amiben Virág dramaturgként dolgozik, illetve elmesélte azt is, hogy mi lett volna az Egynyári kaland ötödik évadában, és persze dumáltunk A tanár című sorozat negyedik évadáról is, aminek Virág írta (vagy ahogy ő fogalmazott: "magyarította") a forgatókönyvét, illetve rendezte az első három részét, és amit már meg lehet nézni az RTL Most+ nevű streamingszolgáltatáson.

wide2_8.jpg

Virág az adás előtt pár órával kapta meg a harmadik oltását, és ez adott egy extra feszültséget a beszélgetésnek. Kiderült, hogy elkezdett egy regényt írni, aminek már a hetedik oldalán tart, megtudtuk, hogy miért vonult ki az éjszakából és jött le a Twitterről, hogyan élte meg a karanténos időszakot, miért nehéz maszkban rendezni, milyen múltja van Kautzky Armanddal, és hogyan látja a magyar sorozatgyártás múltját, jelenét és jövőjét. Ja, és nagyon zomboráczvirágos választ adott arra a hallgatói kérdésre, hogy rendezne-e Marvel-filmet.

riporter: Varga Ferenc
készült: 2021. november 25.

Meghallgatom a podcastot

Ha tetszett az adás, és megengedheted magadnak, hogy támogatod Filmklub podcastot, akkor ezt a Patreonon teheted meg, ahol beállíthatod, havonta mekkora összeggel szeretnéd segíteni a munkánkat. Kövesd be a Facebook-oldalunkat is, és ne tartsd magadban a jó véleményedet: oszd meg, csillagozd fel és véleményezd a podcastot, ahol csak lehet (különösen az iTunes-on)! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://filmklubpodcast.blog.hu/api/trackback/id/tr3516781512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dan da Man 2021.12.12. 23:36:39

Minden idők legnagyszerűbb magyar tévésorozata...

Pffff. Elég alacsonyra tetted a lécet.

lenörd hofstadter 2021.12.14. 16:37:58

Ilyenkor még nagyobb öröm tölt el, hogy nem nézek magyar filmeket.
süti beállítások módosítása