Filmklub podcast

Filmklub podcast

"Beyoncé nagyon hasonlít a nagymamámra" - Rév Marcell negyedszer a podcastban

2022. augusztus 22. - vferi

blog_2.jpg

A Filmklub podcast legújabb adásának vendége a világ egyik legjobb operatőre, Rév Marcell, aki fényképezte már Cserhalmi Györgyöt (Jupiter holdja), Al Pacinót (Paterno), Léa Seydoux-t (A feleségem története), Lakeith Stanfieldet (az adásból majd, hogy miben), Beyoncét az idei Oscar-gálát nyitó kisfilmben, illetve Zendayát a Malcolm & Marie című filmben és az Eufória című tévésorozatban. Ez utóbbi munkájáért nemrég másodszorra is Emmy-díjra jelölték.

Rév Marci mesélt arról, hogy miben hasonlít Beyoncé a nagymamájára, hogy miért Tony Scott az egyik legnagyobb király, hogy nem pont Christopher Nolannel, hanem inkább a következő Christopher Nolannel szeretne együtt dolgozni, illetve, hogy mit tapasztalt akkor, amikor egy partin húsz percet töltött Zendaya társaságában.

Miért van annyi farok az Eufóriában? Beférne egy magyar cserediák Sydney Sweeney-ék bandájába? Tom Holland megkérdezte tőle, hogy milyen arc Mundruczó? Mit szól ahhoz, hogy az HBO leszedte A besúgót? Miért nem volt Roger Deakinsék podcastjában? Megkörnyékezték már a Safdie testvérek? Látott valami jó filmet mostanában? Repült már magángéppel? Bemutatta Beton.Hofit Drake-nek? Hány évadnyi anyag van még szerinte az Eufóriában? Mindenre fény derül!

riporter: Varga Ferenc
headerfotó: Varga Ferenc
készült: 2022. július 22.

Meghallgatom a podcastot

Ha tetszett az adás, és megengedheted magadnak, hogy támogatod Filmklub podcastot, akkor ezt a Patreonon teheted meg, ahol beállíthatod, havonta mekkora összeggel szeretnéd segíteni a munkánkat. Kövesd be a Facebook-oldalunkat is, és ne tartsd magadban a jó véleményedet: oszd meg, csillagozd fel és véleményezd a podcastot, ahol csak lehet (különösen az iTunes-on)! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://filmklubpodcast.blog.hu/api/trackback/id/tr5017912701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása