Filmklub podcast

Filmklub podcast

"Nem szeretnék olyan világot látni, ami nincs" - a Cicaverzum forgatásán jártunk (feat. Törőcsik Franciska, Szeleczki Rozália és Bartók Anna)

2022. augusztus 10. - vferi

wide3_2.jpg

Egyszerre ASMR és lopva végrehajtott Törőcsik Franciska-interjú, a Filmklub podcast legújabb adásában megteremtjük gonzó forgatási riport műfaját.

Itt Varga Ferenc. Megint gonzózom, ezúttal a Cicaverzum című abszurd romantikus komédia forgatásán egy budai házban, ahol közelről veszem szemügyre a kádban koktélozó Udvaros Dorottyát, kérdésekkel traktálom a rendezőt, Szeleczki Rozáliát, illetve odatelepedek Törőcsik Franciska mellé egy plédre, hogy heroinhasználatról és az örökkévalóságról beszélgessünk. Közben bandázok régi cimborámmal, Bartók Annával, a film marketingproducerével, aki például elmeséli, hogyan került egyszer olyan helyzetbe, hogy Vincent Cassel zoknijai között turkálhatott.

wide1_19.jpg
Szeleczki Rozália és Varga Ferenc a Cicaverzum forgatásán | Fotó: Bartók Anna

 

Dolgok, amiket emlegetünk az adásban:

riporter: Varga Ferenc
headerfotó: Bartók Anna
készült: 2022. június 14.

Meghallgatom a podcastot

Ha tetszett az adás, és megengedheted magadnak, hogy támogatod Filmklub podcastot, akkor ezt a Patreonon teheted meg, ahol beállíthatod, havonta mekkora összeggel szeretnéd segíteni a munkánkat. Kövesd be a Facebook-oldalunkat is, és ne tartsd magadban a jó véleményedet: oszd meg, csillagozd fel és véleményezd a podcastot, ahol csak lehet (különösen az iTunes-on)! Köszönjük! 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmklubpodcast.blog.hu/api/trackback/id/tr2717905031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása