Filmklub podcast

Filmklub podcast

Filmklub podcast #105 - Kormos Anett

2020. július 18. - vferi

recorder_kormos_anett_20200712_019.jpg

Az ország egyik legismertebb stand-up komikusa, akinek hallhattuk a hangját az Oscar-díjas Saul fiában, forgatókönyvíróként olyan tévésorozatokat jegyez, mint A mi kis falunk, a Mintaapák és a Jófiúk, de ő írta a Pappa pia 2-t is. A beszélgetést a poszt alján lehet meghallgatni.

"Az arccal a kassza felé most nekem nem elég" - mondta Kormos Anett, aki mostanában megválogatja, hogy milyen fellépéseket vállal el. Egy anyagot addig tud jól előadni a színpadon, amíg az a csúcsra ér, ezért is van az, hogy csak egyetlen estjének a felvétele érhető el a YouTube-on. A következő műsorát színházi körülmények közé vinné, amúgy meg semmiféle kompromisszumkészség nincs benne: már nem akar megfelelni a közönségnek, inkább olyan közönség előtt akar fellépni, aminek megfelel.

Nagyon jó családból jött, ezért nem bolondult meg a showbiznisz világában, ahol “dobálja a rendszer, hogy hogyan lehetne az ember inkorrekt”. Szereti megszólítani a közönséget, felhívni embereket a színpadra, legtöbbször ez jól sül el, néha nem. Egyszer elvette a sulykot, és nagyon kinevettetett valakit, pedig állítja, hogy "ha lealázod a nézőt, azt nem fogják szórakoztatónak találni". Ha meg be kell vonni a biztonságiakat, az régen rossz.

recorder_kormos_anett_20200712_001.jpg

Beszélgettünk a furán nevető emberekről, a színpadi rögtönzésről, a közlési válságáról, arról, hogy milyen poénok működnek a fiatalkorúak börtönében, és milyenek egy céges haknin. Elárulta azt is, mit tenne, ha megtudná, hogy egy óra múlva meg fog halni.

Sajnálta, hogy a színészek távozása után is folytatódott a Mintaapák? És azt, hogy nem valósult meg a Pappa pia 2? Mit szólt a Bödörék kritikáihoz? Milyen sorozatot írna a legszívesebben? Hogyan zajlott első és egyetlen találkozása Andy Vajnával? Nyert volna Oscart a Saul fia, ha ő is szerepel benne?

recorder_kormos_anett_20200712_026.jpg

Dolgok, amiket emlegettünk az adásban

riporter: Varga Ferenc
fotó: Valami Hektor
készült: 2020. július 12.

Meghallgatom a podcastot

A bejegyzés trackback címe:

https://filmklubpodcast.blog.hu/api/trackback/id/tr4016021334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zolcsika73 2020.07.19. 22:26:57

Imádom ezt a csajt! Lenyűgözően okos és nagyon nagy arc a szó legjobb értelmében.
süti beállítások módosítása