Filmklub podcast

Filmklub podcast

Filmklub podcast #94 - Muhi Zsófia

2019. december 16. - vferi

img_8481.jpg

Még csak 25 éves, de már olyan filmeken dolgozott casting directorként, mint az Oscar-jelölt Testről és lélekről, a Karlovy Vary-i fődíjas Ernelláék Farkaséknál, a Cannes-ban versenyző Jupiter holdja, illetve Madarász Isti készülőben lévő hullaházi romantikus fekete komédiája, az Átjáróház. A beszélgetést az oldal alján lehet meghallgatni.

Filmes családba született: apukája az Oscar-jelölt Testről és lélekről producere, anyukája az Oscar-shortlistes Akik maradtak forgatókönyvírója. Az ország csaknem összes középiskolájából eltanácsolták, de közben már Szlávik Juli jelmeztervező mellett dolgozott, és szerepelt a Berlinalén versenyző Erdő című kisfilmben. Gyerekkora óta mappákba gyűjtötte az infókat minden színészről, akit csak látott filmekben, ezt akkor sem hagyta abba, amikor a krétakörös hamlet.ws miatt totál rákattant a színházra is. Szinte törvényszerű, hogy casting director lett belőle.

riporter: Varga Ferenc és Gyárfás Dorka
készült: 2019. december 15.

Meghallgatom a podcastot

A bejegyzés trackback címe:

https://filmklubpodcast.blog.hu/api/trackback/id/tr1015583770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása