Filmklub podcast

Filmklub podcast

"Az a generáció vagyunk, amelyik Sharon Stone lábai közül bújt ki" - Tízéves jubileumi adás (feat. Gyárfás Dorka és Onozó Róbert)

2022. augusztus 25. - vferi

blog_3.jpg

A Filmklub podcast tízéves jubileumi adásában előre nézünk, nem hátra.

Itt Varga Ferenc. Szinte napra pontosan tíz éve indult a Filmklub podcast, és adta volna magát, hogy ebbe a jubileumi adásba behívom a legeslegelső adás vendégét, Pálfi Györgyöt, hogy elmesélje, hogyan telt neki ez a tíz év, de az túl lehangoló lett volna. Felmerült az is, hogy egyéb korábbi vendégekkel nosztalgiáznánk arról a sorfordító pillanatról, amikor a Filmklub podcastban találták magukat, de végül úgy döntöttem, hogy nosztalgiázás helyett gonzózunk egyet Onozó Robival a belvárosban, és megteremtjük a hamisítatlan cannes-i hangulatot a porfelhős Dohány utcában.

Az adásban kitárgyaljuk a Szia Életem című új magyar vígjátékot (ekkor csatlakozik hozzánk Gyárfás Dorka is), megvitatjuk az Elvis és az új Top Gun sikerét, értékeljük a You Must Remember This podcast a nyolcvanas évek erotikus thrillerjeiről szóló legutóbbi évadát, illetve Tarantinóék tékás podcastját, majd elmerengünk azon, hogy vannak-e még polgárpukkasztó filmek, én elmesélem, hogyan jöttem le a Marvelről, Robi beszámol arról, hogy milyen filmeket vár még idén, valamint dumálunk egy csomót David Lynch-ről és John Watersről (ők vannak itt fent a képen).

Meghallgatom a podcastot

Jó szórakozást hozzá, és ha tetszik, amit hallasz, akkor kérlek támogasd a Filmklub podcastot a Patreonon, ahol beállíthatod, hogy havi hány dollárt szeretnél erre szánni. Hálás köszönet!

A bejegyzés trackback címe:

https://filmklubpodcast.blog.hu/api/trackback/id/tr1517916269

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása