Filmklub podcast

Filmklub podcast

Filmklub podcast #81 - Pfeffer Attila

2019. február 25. - vferi

img_6289.jpg

Neki van a legkúlabb munkája a filmszakmában.

Olyan sztárokat követett már a kamerájával, mint Brad Pitt, Charlize Theron, Robert Pattinson, Keira Knightley, Rowan Atkinson, Jessica Lange, Antonio Banderas, Oscar Isaac, Elizabeth Olsen és James McAvoy, illetve olyan rendezők keze alá dolgozott, mint Mundruczó Kornél, Angelina Jolie, Antal Nimród és Reisz Gábor.

Szamurájként jár egyik forgatásról a másikra, legyen az hollywoodi szuperprodukció (Z világháború, Atomszőke), menő tévésorozat (Aranyélet, Terror), Cannes-ba szánt művészfilm (Delta, Fehér Isten, Jupiter holdja), vagy az álom.net.

Miatta van az, hogy amikor kijövünk a moziból, tíz-húsz percig még úgy érezzük, mintha egy filmben lennénk. Pfeffer Attila steadicam operatőrrel beszélgettünk.

riporter: Varga Ferenc, Huszár András és Deák Dániel
készült: 2019. február 24.

Meghallgatom a podcastot

A bejegyzés trackback címe:

https://filmklubpodcast.blog.hu/api/trackback/id/tr2115671072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása