Filmklub podcast

Filmklub podcast

"Mostantól nem az a lány akarok lenni, aki nem az igazi" - Bíró Panna Dominika (A Király)

2023. február 19. - vferi

wide3_4.jpg

A Filmklub podcast legújabb adásának vendége a 27 éves színésznő, Bíró Panna Dominika, aki csodálatos alakítást nyújtott A Király című tévésorozatban Háfra Mari szerepében.

Meghallgatom az adást: Spotify | Apple Podcasts | Google Podcasts

A műsor vendége A Király című tévésorozat nagy felfedezettje, Bíró Panna Dominika, aki Zámbó Jimmy táncosnő/modell/fotós szeretőjét, Háfra Marit játszotta négy epizódban. Panni mesélt arról, hogy a saját élményeiből merítkezett a toxikus párkapcsolatba keveredett nő megformálásához, hogy milyen nehézségeket okozott a meztelen jelenete forgatása, illetve az, hogy nyolc kilót fogyott a szerep kedvéért. Felidézte egyetlen, szürreális találkozását az igazi Háfra Marival, és elárulta azt is, miket kérdezett tőle Jimmyről. 

321616823_716196466475401_1361777530914440185_n.jpg
Bíró Panna Dominika A Király című sorozatban

 

De mielőtt A Királyra tértünk, végigvettük Panni kalandos életútját. Kárpátalján, egy Beregszász melletti kis faluban nőtt föl, ötévesen vette fel a Panna nevet és döntötte el, hogy színésznő lesz. Tizenöt évesen teljesen egyedül átjött Magyarországra a szentesi drámatagozatos gimnáziumba, ötödik (!) próbálkozásra vették csak fel az SZFE-re, részt vett az egyetemfoglalásban, a diplomáját végül a Freeszfe keretén belül Salzburgban vehette át.

Szó esett arról is, hogy nagyon sok film és tévésorozat castingján volt utolsó körös, azaz majdnem őt választották ki a szerepre, de aztán mégsem. Ezért még nagyobb volt az öröme, amikor egyik reggel arra ébredt, hogy ő lesz Háfra Mari. Kiderült, hogyan viseli az idegen férfiak megnövekedett figyelmét a sorozat óta, hogy mire nem lenne hajlandó egy szerep kedvéért, hogy milyen gátakat érez még magában, valamint megnevezte a rendezőt, akivel a legszívesebben forgatna.

wide1_21.jpg
Bíró Panna Dominika | Fotó: Varga Ferenc

 

Kifaggatunk Panniról néhány olyan rendezőt, akik dolgoztak már vele, és az ő véleményüket is hallhatod az adásban. Például Kostyál Márkét, aki a Kojotban rendezte, Ujj Mészáros Károlyét, aki az Alvilág című tévésorozatban, illetve Szász Attiláét, aki a Rendszerhiba című (azóta elkaszált) filmje főszerepére castingolta, valamint hangüzenet formájában bejelentkezik Madarász Isti és Tiszeker Dani is.

Panni nem olyan óvatosan és diplomatikusan nyilatkozik, mint a legtöbb színész, ezért csomószor el is felejtettem adás közben, hogy ez egy interjú, pedig most beszéltem vele életemben először.

Dolgok, amiket emlegettünk az adásban

Jó szórakozást hozzá, és ha tetszik az adás, kérlek támogasd a Filmklub podcastot a Patreonon, ahol beállíthatod, hogy havonta hány dollárt szeretnél erre szánni. Nagyon köszi előre is!

A bejegyzés trackback címe:

https://filmklubpodcast.blog.hu/api/trackback/id/tr4718053128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása